- СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ -


В СЪЗДАВАНЕТО НА СВАТБЕН ФИЛМ УЧАСТВАТ НЯКОЛКО ОСНОВНИ СЪСТАВКИ КОИТО СЪДЪРЖАТ ЦЕННОТО, ЛУДОТО, ЩАСТЛИВОТО И ТЪЖНОТО В ЕДНА ВРЪЗКА – ПРИЧИНИТЕ ПОРАДИ КОИТО РЕШИХТЕ ДА ИМАТЕ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ДЕН ВЪВ ВАШИЯ ЖИВОТ.

 

ИСКАТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ВИДЕА ОТ РАЗЛИЧНИ СВАТБЕНИ СЪБИТИЯ?

ВИЖТЕ ПОРТФОЛИО ОТ ТУК


Детайлите са тoва, на което залагам най-много при видеозаснемане и монтаж на сватбен филм или трейлър. По-долу ще намерите няколко основни стъпки, цени и услуги които са важни за заснемането на вашата сватба.

- ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБИ В ЧЕТИРИ СТЪПКИ -

 

× ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ×

Как да проверите за свободна дата? Моля направете запитване като попълните сватбената контактна форма по-долу в страницата. В най-кратък срок ще получите отговор на посочения от вас е-mail, дали съм на разположение за вашия сватбен ден, както и предложение за среща в удобно за всички време, на която да обсъдим сватбения график и вашите идеи и предпочитания.

× НАСРОЧВАНЕ НА СРЕЩА ×

На срещата ни, предвид изпратената информация, ще обсъдим вашия сватбен филм, графика на деня, както и всички въпроси, които изникнат в процеса. С наближаването на сватбения ден винаги възникват промени по  графика – тях ще преговорим около седмица преди сватбата. Цените за сватбена кинематография зависят от вашите желания и бюджет. Заедно ще преценим най-подходящите услуги за видеозаснемане на вашия празник. Трите посочени пакета са изготвени за най-разпространените варианти на сватбени събития в България. Възможно е изготвяне и на индивидуална оферта.

× СНИМАНЕ И МОНТАЖ ×

Стилът ми на снимане и монтаж на сватбено видео е изцяло отдаден на идеята да улови естествените емоции на такъв интимен момент. Все пак в редки случаи се налага и известна намеса от моя страна. През повечето време ще съм почти незабележим без да пропускам основните моменти важни за вас. Монтажът на сватбен филм протича по хронологичен ред на събитията. От началото на подготовките на младоженците до последния ритуал на партито. Трейлъра не следва определена линия и зависи от визията на сватбата, емоцията, която носят заснетите кадри и избора на песен.

× ПРЕДАВАНЕ НА ФАЙЛОВЕТЕ ×

След завършителните работи по монтажа, като цветови корекции и други, преминаваме към финализиране. Сроковете за изготвяне на финалните видеа е до сто работни дни или около пет месеца. Готовите файловете се експортват и предават в .mp4 формат или друг по ваш избор. Обикновено използвам USB флаш-памет или сайт за трансфер на файлове онлайн.

ИМАТЕ ИНТЕРЕС КЪМ СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ? ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ, ЗА ДА ПОПЪЛНИТЕ СВАТБЕНАТА КОНТАКТНА ФОРМА, КЛИКНЕТЕ ТУК

ИМЕНА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ?

ИМЕЙЛ ЗА КОМУНИКАЦИЯ?

МОБИЛЕН НОМЕР ЗА ВРЪЗКА?

ДАТА НА СВАТБАТА?

НАСЕЛЕНО МЯСТО?

НАЧАЛО НА ПОДГОТОВКАТА?

ЛОКАЦИЯ - ЦЪРКВА, ПОДПИСВАНЕ, ПАРТИ?

БРОЙ НА ГОСТИТЕ?

НАСОЧЕНОСТ КЪМ СВАТБЕН ПАКЕТ?

ИЗБРАН ФОТОГРАФ? (САЙТ & ИМЕ)

DJ И ВОДЕЩ/А? (САЙТ & ИМЕ)

СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ? (САЙТ & ИМЕ)

ВАШ ПРОФИЛ В СОЦИАЛНА МРЕЖА?

КАКВА МУЗИКА СЛУШАТЕ?

ОТ КЪДЕ НАУЧИХТЕ ЗА МЕН?

РАЗКАЖЕТЕ МИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ВАС И ТОВА КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН?

СЪГЛАСЕН СЪМ ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ И ИЗПРАТЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ЗАПИТВАНЕТО.

 
 • :: CLASSIC VIDEO ::
 • 1500ЛВ.
 • КИНО КАМЕРА CANON C200 + BACKUP
 • 1 СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР
 • HANDHELD ВИЗИЯ
 • 8 АСТРОНОМИЧЕСКИ ЧАСА
 • ФИЛМ ДО 45 МИНУТИ
 • КОРЕКЦИИ И ИЗРАВНЯВАНЕ НА ЦВЕТОВЕ
 • ПРЕДАВАНЕ НА ОБЛАЧНО ПРОСТРАНСТВО
 • Направи запитване
 • :: WEEKEND VIBES ::
 • 3200ЛВ.
 • КИНО КАМЕРА CANON C200 + BACKUP
 • 1 СВАТБЕН ВИДЕООПЕРАТОР
 • СТАБИЛИЗИРАЩА ТЕХНИКА
 • XX АСТРОНОМИЧЕСКИ ЧАСА
 • ТРЕЙЛЪР + ФИЛМ ДО 90 МИНУТИ
 • АТМОСФЕРЕН ЗВУК + АУДИО ПАКЕТ
 • LOVE STORY ВИДЕОСЕСИЯ В ОТДЕЛЕН ДЕН
 • НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

ИЗГОТВЯНЕ НА ОФЕРТА ЗА СВАТБЕНО ВИДЕО СЪОБРАЗЕНА С ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ?

ПИШЕТЕ МИ
 
 
 
СВАТБЕНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ И ЦЕНИ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ДОБАВЕНИ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ ПАКЕТИ

- ADDONS -

 

БЪРЗА ОБРАБОТКА :: 400лв.

Стандартните срокове за избработване на сватбените видеа са от 60 до 100 работни дни от датата на събитието. Възможна е експресна обработка на видеата със срок на изпълнение до 15 работни дни. Препоръчително е услугата да бъде заявена предварително за да мога да съобразя графикa си с поетите ангажименти.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН :: 400лв.

Летящата платформа се използва за въздушни кадри при добро време на открити места с добра видимост, което се преценява допълнително на място. Възможно е да бъдат заснети различни кадри през снимачния ден, но дронът се използва главно за отварящи кадри на локацията с по-разнообразен и различен видео монтаж.

ВТОРИ ВИДЕООПЕРАТОР :: 600лв.

Преимущество на втората камера при репортажно сватбено видеозаснемане е да покрие моменти и гледни точки, които сам човек не би могъл. Различната гледна точка позволява по-разчупен видео монтаж. Вторият видеограф се използва главно за церемонията по подписване, църковния ритуал и определени моменти от партито.

АУДИО ПАКЕТ :: 300лв.

Аудио рекордерът служи за записване на висококачествен звуков сигнал директно от диджейския пулт. Също така може да бъде използван като атмосферен рекордер или брошка, а употребата му зависи от различни фактори. Най-често се използва за изнесен или църковен ритуал, речи или места с лошо озвучение.

LOVE STORY :: 500лв.

Видеозаснемане на сватбения Ви ден, ще остане супер готин спомен за вас и близките Ви, но не бихте ли искали да развълнувате всички тях с предсватбено видео? Можем да обсъдим няколко различни варианта за заснемане на любовна история, видео покана или сантиментално видео, което да покажате на всички по време на сватбеното парти.

INSTAGRAM SHORT ВИДЕО :: 200лв.

Този тип видео е отличен вариант за споделяне на най-интересните и искрените моменти със семейството и приятелите Ви. Подобно на трейлърите с пълнометражна дължина, тези видеоклипове съдържат избрани части от сватбения ден. Дължината на Instagram short видеата е 60 секунди и се заявява предварително.

сватбени цени
 

 – ОЩЕ НЕЩО

Сватбена фотография с препоръка от мен! Въпреки, че се занимавам основно с кинематография и видеозаснемане на сватби, фотографията е неизменна част от сферата, в която работя. Ако все още не сте намерили сватбен фотограф, сватбена агенция или DJ, на когото да се доверите за създаването и отразяването на емоционалните моменти, които търсите, ще се радвам да препоръчам колеги, с които работя. Екипната работа е важна за мен без значение дали работя с някого за пръв път или пореден.


За периода от месец ноември до месец април включително всички сватбени пакети и допълнителни услуги към тях са с намаление от 20%.


 

- ПРОВЕРЕТЕ ЗА СВОБОДНА ДАТА -


0883 44 20 55    /    wordup@plamenbijev.com    /   Skype :: plamenbijev   /   Facebook :: plamenbijev     /     YouTube :: youtube.com/plamenbijev

 
 

ИМАТЕ ИНТЕРЕС КЪМ СВАТБЕНА КИНЕМАТОГРАФИЯ? МОЛЯ ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ, ЗА ДА ПОПЪЛНИТЕ СВАТБЕНАТА КОНТАКТНА ФОРМА.

ИМЕНА НА МЛАДОЖЕНЦИТЕ?

ИМЕЙЛ ЗА КОМУНИКАЦИЯ?

МОБИЛЕН НОМЕР ЗА ВРЪЗКА?

ДАТА НА СВАТБАТА?

НАСЕЛЕНО МЯСТО?

НАЧАЛО НА ПОДГОТОВКАТА?

ЛОКАЦИЯ - ЦЪРКВА, ПОДПИСВАНЕ, ПАРТИ?

БРОЙ НА ГОСТИТЕ?

НАСОЧЕНОСТ КЪМ СВАТБЕН ПАКЕТ?

ИЗБРАН ФОТОГРАФ? (САЙТ & ИМЕ)

DJ И ВОДЕЩ/А? (САЙТ & ИМЕ)

СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ? (САЙТ & ИМЕ)

ВАШ ПРОФИЛ В СОЦИАЛНА МРЕЖА?

КАКВА МУЗИКА СЛУШАТЕ?

ОТ КЪДЕ НАУЧИХТЕ ЗА МЕН?

РАЗКАЖЕТЕ МИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ВАС И ТОВА КАК СИ ПРЕДСТАВЯТЕ СВАТБЕНИЯ ДЕН?

СЪГЛАСЕН СЪМ ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ И ИЗПРАТЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ЗАПИТВАНЕТО.