РЕКЛАМНО ВИДЕО.

ВИЖ ДЕТАЙЛИ
 
 
 
ФИРМЕНА ИДЕНТИЧНОСТ

РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕКЛАМЕН КЛИП.


Мотивация, информация, идея, действие и професионална техника са част от основните съставки за всяка успешна видео продукция.

Корпоративно видео е термин, който обхваща всевъзможни рекламни, продуктови, комерсиални, имиджови, ТВ спотове и други типове видео продукции за фирмени цели. Чудесен начин да демонстрирате своята фирмена идентичност или да се свържете с нови клиенти е именно заснемане на рекламни клипове предназначени за вътрешна или комерсиална употреба. Те могат да донесат огромни ползи на вашият бизнес в дългосрочен план. Качественото видеозаснемане предава голямо количество информация в относително кратък период от време, което го прави идеален начин за споделяне на информация. Едно добре продуцирано и оптимизирано корпоративно видео създава интерес в продължение на години.

КОРПОРАТИВНО ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ САМО ЗА ГОЛЕМИ ФИРМИ? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ!
Корпоративното видео е чудесен инструмент за достигнете до определена аудитория и изграждане на интерес към услуги и продукти. Представяне на производствен процес, продуктово, имиджово видео, информативен тип и други. Този тип рекламен видео клип е инвестиция, която се възвръща многократно с времето. Заедно можем да създадем иновативно видео съдържание, което представя вашата фирма пред света.

 

ПОВЕЧЕ ОТ
0
ГИГАБАЙТА КАДРИ
ПРИБЛИЗИТЕЛНО
0
МОНТАЖНИ ЧАСА
НАД
0
ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТА
ОКОЛО
0
РАЗМЕНЕНИ ИМЕЙЛА


 
 
 
 
 

 
 
КОРПОРАТИВНИ - РЕКЛАМНИ - ПРОДУКТОВИ - ИМИДЖОВИ - ДРУГИ

ШЕСТ ОСНОВНИ СТЪПКИ ЗА ЗАСНЕМАНЕ НА КОРПОРАТИВНО ВИДЕО


Осъществяването на отлично рекламно видео за вашия бизнес е толкова важно за мен, колкото и за вас. Имаме нужда от подробна информация, за да постигнем най-добрия възможен резултат. Процес по реализирането на подобна продукция обхваща шест основни стъпки.

 

× НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ×

За по-точната първоначална представа за вашата идея за рекламен клип е необходимо да попълните подробно контактната форма по-долу. Моля, опишете всички подробности, свързани с желания от вас проект, за да можем да оформим първоначалната рамка и план за реализиране на видео продукцията.

× НАСРОЧВАНЕ НА СРЕЩА ×

След изпращане на подробна информация за вашата идея следва да насрочим физическа или онлайн среща, на която да обсъдим всички детайли около нейното реализиране. Ще изговорим предложения и заедно ще преценим какво е нужно за снимачния ден и последващ монтаж.

× РАЗВИВАНЕ НА ИДЕЯ ×

По време на нашата среща, ще обсъдим и развием идеята на видеото, както и всичко необходимо за неговото реализиране. В най-кратки срокове след изясняване на всички детайли ще изготвя и изпратя подробна финансова оферта и план за действие съобразен с вашите изисквания.

 

× СНИМАЧЕН ДЕН ×

След одобрени условия и детайли за реализирането на вашия видео проект ще насрочим подходяща дата за снимки, съобразена с вашият график и моята ангажираност. Ще решим дали има нужда от допълнително съдействие от ваша страна или ангажиране на трети лица за продукцията.

× ВИДЕО МОНТАЖ ×

Монтажът на заснетите кадри за всяко рекламно видео е сложен творчески процес, следващ предварително изготвен план. Всяка генерална стъпка като избор на музика, графични елементи и корекции на финалното видео се одобряват от вас преди да бъдат нанесени финално.

× КРАЕН ПРОДУКТ ×

След завършен и одобрен краен продукт преминаваме към предаване на файла. Обикновено видео клиповете се предават в mp4 формат, който е най-широко разпространеният формат за масова употреба. Предаването се извършва чрез онлайн трансфер или на физически носител.

 
 

 
 
СПОДЕЛЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА СВОЯТА ИДЕЯ

ПИШЕТЕ МИ


Всеки отделен проект изисква индивидуален подход за заснемане на видеоклип отговарящ на професионалното ниво, което търсите.

 
 
ИМЕ И ФАМИЛИЯ

МОБИЛЕН НОМЕР
ЗА КАКЪВ ПРОЕКТ СТАВА ВЪПРОС

РАЗКАЖЕТЕ МИ ПОВЕЧЕ

СЪГЛАСЕН СЪМ ЛИЧНИТЕ МИ ДАННИ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА ЗАПИТВАНЕТО.