язовир-копринка Видео Услуги Видеозаснемане и кинематография. СВАТБЕНО ВИДЕО РЕКЛАМНО ВИДЕО ИЛИ
 
 
 

УСЛУГИ И ПРЕПОРЪКИ


Екипната работа е важна за мен! Работил съм по различни по големина проекти с всевъзможни изисквания, както за екип така и за самостоятелен видеограф. Без значения дали работя като част от голям видео екип или с колега фотограф, водещ или DJ, рекламна агенция или ПР консултат, комуникацията е ключова за изпълнението на крайният продукт.

 
 
 

ПЛАНИРАНЕ И КОРДИНАЦИЯ

Изготвянето на предварителен план и кординация в денят на снимките са два много важни фактора, без които и най-фантастичните идеи могат да останат нереализирани. За всеки проект, било то заснeмaнe на сватбено тържество, музикален клип, рекламно видео за вашият бизнес или видео от концерт, тези две стъпки са първите и най-важните, които заедно ще направим. Ще ви въведа в процеса на заснемане, опирайки се на опита, който съм натрупал с годините и заедно ще планираме всички детайли.

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ И КИНЕМАТОГРАФИЯ

Каква всъщност е разликата? Видеозаснемането може да бъде приложено пряко, като процесът на работа тук е по-опростен. Кинематографията от друга страна е съвкупност от фактори пряко влияещи на емоцията, която искаме да пресъздадем. Кинематографичният подход изисква внимателен поглед върху детайлите, подходящ избор на музика, подходящ колор грейд – фактори, които трябва да бъдат дозирани правилно и в съзвучие с общия дух на видео продукцията.

ВИДЕО МОНТАЖ И ПОСТПРОДУКЦИЯ

Постпродукция се нарича работата по даден проект, на която клиента обикновено не е пряк свидетел. Повечето хора имат изградена представа за това, че дадена снимка или видео излизат готови от камерата. Всъщност това не е точно така! Изборът на музика, напасване на кадри, цветови корекции, експорт, поправка при нужда са само част от работата след приключване на снимачния процес, която изисква време, визия и опит.

ЗАСНЕМАНЕ С ДРОН

Въздушното заснемане предлага една много по-различна гледна точка от обичайната. Дронът може да се използва както за живописни кадри от високо, така и за прецизни наземни кадри, които биха били невъзможни без помоща му. Той се използва широко за заснемане на сватби, концерти, събития на открито и дори в по-широки закрити помещения при нужда.

МАЛКИ И ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ

През годините съм работил по различни по големина видео проекти. Бил съм част от екипи за заснемане на концерти с над 40 000 души публика и част от малки сватбени събития, изискващи един видеооператор. Портфолиото ми включва заснемане на рекламни клипове в България и Европа за малки и големи местни и международни компании, бекстейдж на модни видеа, заснемане на сватбени тържества, музикални клипове, концерти и много други.

ФОТОГРАФИЯ

Въпреки, че основната ми дейсност е видеозаснемане, фотографията е неизменна част от сферата в която работя. Сватбен фотограф, портретен фотограф, моден фотограф, продуктов фотограф… най-важен е усета на снимащия и емоцията пресъздадена чрез заснетите кадри. Ако имате нужда от професионалист знаещ как да работи в екип и да представи моментите, които търсите професионално, ще се радвам да препоръчам колеги с които работя.