ФИРМЕНА ИДЕНТИЧНОСТ

РЕАЛИЗИРАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛЕН ВИДЕО ПРОДУКТ.


Мотивация, информация, идея, действие и професионална техника са част от основните съставки за всяка успешна видео продукция.

Корпоративно видео е термин, който обхваща всевъзможни рекламни, продуктови, комерсиални, имиджови, ТВ спотове и други типове видео продукции за фирмени цели. Корпоративните видеоклипове са чудесен начин да демонстрирате своята фирмена идентичност или да се свържете с нови клиенти. Подобни видеоклипове често са предназначени за вътрешна или комерсиална употреба, но могат да бъдат използвани и за други цели. Видеото може да предаде голямо количество информация в относително кратък период от време, което го прави идеален начин за споделяне на информация. Едно добре продуцирано и оптимизирано корпоративно видео създава интерес в продължение на години.

КОРПОРАТИВНИТЕ ВИДЕА СА САМО ЗА ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ!
Корпоративното видео е чудесен инструмент за достигнете до определена аудитория и изграждане на интерес към услуги и продукти. Представяне на производствен процес, продуктово, имиджово видео, информативен тип и други. Този тип рекламен продукт е инвестиция, която се възвръща многократно с времето. Заедно можем да създадем иновативно видео съдържание, което представя вашата фирма пред света.

ПОВЕЧЕ ОТ
0
ГИГАБАЙТА КАДРИ
ПРИБЛИЗИТЕЛНО
0
МОНТАЖНИ ЧАСА
НАД
0
ЗАВЪРШЕНИ ПРОЕКТА
ОКОЛО
0
РАЗМЕНЕНИ ИМЕЙЛА


 
 
 

 
КОРПОРАТИВНИ - РЕКЛАМНИ - ПРОДУКТОВИ - ИМИДЖОВИ - ДРУГИ

ШЕСТ СТЪПКИ


Осъществяването на отлично рекламно видео за вашия бизнес е толкова важно за вас, колкото и за мен. Имаме нужда от подробна информация, за да постигнем най-добрия възможен резултат. Целият процес по реализирането на такава продукция обхваща шест основни стъпки.

× НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ×

За по-точната първоначална представа за вашата идея е необходимо да попълните подробно контактната форма по-долу. Моля, опишете всички подробности, свързани с желания от вас проект, за да можем да оформим първоначалната рамка и план за реализиране на видео продукцията.

× НАСРОЧВАНЕ НА СРЕЩА ×

След изпращане на подробна информация за вашата идея следва да насрочим физическа или онлайн среща, на която да обсъдим всички детайли около нейното реализиране. Ще изговорим предложения и заедно ще преценим какво е нужно за снимачния ден и последващ монтаж.

× РАЗВИВАНЕ НА ИДЕЯ ×

По време на нашата среща, ще обсъдим и развием идеята на видеото, както и всичко необходимо за неговото реализиране. В най-кратки срокове след изясняване на всички детайли ще изготвя и изпратя подробна финансова оферта и план за действие съобразен с вашите изисквания.

× СНИМАЧЕН ДЕН ×

След одобрени условия и детайли за реализирането на вашия видео проект ще насрочим подходяща дата за снимки, съобразена с вашият график и моята ангажираност. Ще решим дали има нужда от допълнително съдействие от ваша страна или ангажиране на трети лица за продукцията.

× ВИДЕО МОНТАЖ ×

Монтажът на заснетите кадри за всяко рекламно видео е сложен творчески процес, следващ предварително изготвен план. Всяка генерална стъпка като избор на музика, графични елементи и корекции на финалното видео се одобряват от вас преди да бъдат нанесени финално.

× КРАЕН ПРОДУКТ ×

След завършен и одобрен краен продукт преминаваме към предаване на файла. Обикновено видео клиповете се предават в mp4 формат, който е най-широко разпространеният формат за масова употреба. Предаването се извършва чрез онлайн трансфер или на физически носител.

 

СПОДЕЛЕТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА СВОЯТА ИДЕЯ

ПИШЕТЕ МИ


Всеки един отделен проект изисква индивидуален подход за реализирането на професионален краен продукт.

 

ВАШИТЕ ИМЕНА

ИМЕЙЛ ЗА КОМУНИКАЦИЯ

МОБИЛЕН НОМЕР

УЕБСАЙТ

КАК НАУЧИХТЕ ЗА МЕН

ЗА КАКЪВ ПРОЕКТ СТАВА ВЪПРОС

РАЗКАЖЕТЕ МИ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ СВЪРЗАНИ С ПРОЕКТА.